Comediateca · Sala de Pemsa

XXena Gala Catalunya Aixeca el Teló

TEATRE

XXena Gala Catalunya Aixeca el TelóL’ADETCA (Associació d’Empreses Productores de Teatre), els Teatres Públics de Barcelona i l’Associació d’actors i actrius de Catalunya celebren la XXena Gala Catalunya Aixeca el Teló dona el tret de sortida a la temporada teatral 2021-2022, amb la clara intenció de celebrar que les arts escèniques no s'aturen, i que ens cal, més que mai, tornar a il·lusionar-nos.

La gala d'enguany serà presentada per una jove estudiant d'art dramàtic. Una estudiant que ha estat seleccionada en una audició on s'han presentat joves de gran part de les escoles d'arts escèniques de tot Catalunya. L'edició escrita per Ferran González i Alícia Serrat (qui s'encarregarà també de la direcció), serà una gala on l'humor i la música tindran molt de protagonisme, però també serà espai comú per reunir diferents disciplines artístiques.

Una gala dinàmica, on s'aposta per recuperar la màgia i l'artesania de l'escenari i que vol, també, retre un homenatge a la importància del treball en equip i a la necessitat de compartir les mirades entre diferents generacions.

XXena Gala Catalunya Aixeca el Teló Dilluns, 6 de setembre a les 21h Gran Teatre del Liceu

https://www.adetca.cat/

Contacte

Maria Permanyer Bailac · 650 19 09 59
mpermanyer@comedianet.com

rss RSS Agenda · rss RSS Comediateca · Twitter Segueix-nos a Twitter
© 2024 Comedia SL
Comedia SL · Bertran, 18-20, Àtic. 08023 Barcelona · 93 310 60 44 · comedia@comedianet.com