Comediateca · Sala de Pemsa

MEDITERRANEAN FESTIVAL TOUR

MÚSICA

MEDITERRANEAN FESTIVAL TOUR

El virtuós guitarrista EDUARDO NIEBLA inicia la gira d’estiu del MEDITERRANEAN FESTIVAL TOUR - agost i setembre 2022 -

El Mediterranean Festival Tour arrencarà el 2 d’agost a la Basílica de Santa Maria de Castelló d’Empúries, i finalitzarà el 24 de setembre al Palau de la Música Catalana, amb un total de 19 actuacions.

Un festival musical itinerant del reconegut guitarrista i compositor Eduardo Niebla-fundador del grup Atila-, qui anirà acompanyat de la guitarra del portuguès Joao Lima, amb el tret diferenciador de portar-se a terme en esglésies, basíliques, castells i jardins.


Eduardo Niebla, consagrat com un dels referents a escala mundial de la guitarra espanyola contemporània, realitzarà una gira estiuenca de concerts per les esglésies més emblemàtiques de la costa catalana, en el marc de la 1a edició del Mediterranean Festival Tour.

Després de més de quaranta anys donant a conèixer les seves composicions per tot el món i d’actuar en els festivals internacionals de jazz i flamenc més prestigiosos, Niebla torna a Girona. I ho fa amb una extensa gira conformada per un total de 17 concerts, que transcorrerà per les esglésies més icòniques de la costa catalana, a més de fer parada a València, Menorca i al Palau de la Música Catalana, actuació que clourà la gira 2022. Eduardo Niebla, acompanyat del guitarrista Joao Lima, posarà en dansa la seva seductora guitarra per oferir un repertori musical sublim, ric i variat amb molts matisos, que esdevindrà un recorregut per la seva llarga trajectòria musical amb peces emblemàtiques interpretades en auditoris similars arreu del món, on hi estableix un sòlid i innovador vincle, diguem que religiós, entre el flamenc, el jazz-cool i el so mediterrani, juntament amb algunes composicions incloses en el seu nou disc Las Olas de Niebla.

Niebla, amb el talent sobrenatural i la profunda passió que el caracteritzen, i el seu virtuosisme, brindarà una vetllada màgica i emocionant amb les seves belles i poètiques creacions musicals, capaces d’acostar al públic l’eco del sonor Mediterrani, així com de transportar-lo als indrets més romàntics de l'Índia, Japó, Àfrica, Regne Unit, Aràbia Saudí, Amèrica, etc.

Tot plegat en un ambient íntim i proper, i en un entorn únic com són les esglésies, amb la seva particular sonoritat. Una vetllada on l'art musical, la cultura històrica i la religió es mesclen de forma homogènia creant una atmosfera sorprenent, amb les notes de la guitarra delectant els sentits mentre es difonen entre les parets per tornar a l'oïda amb una puresa cristal·lina. Les entrades tenen un preu de 25 euros en venda anticipada (www.planasconcert.com) i de 30 euros a la taquilla. Promoció especial: entrades a 18 euros fins a exhaurir-se (més despeses de compra).

De pares andalusos neix a Tànger (Marroc) l'any 1955 on l’Eduardo és un dels 11 fills. Arran del complicat context polític que patia el país, la seva família va mudar-se per a establir-se a Girona. Als 18 anys va fundar la mítica banda de rock simfònic Atila. Després s’instal·la a Londres per començar una destacada carrera en solitari que l’ha portat a actuar en prestigiosos festivals internacionals.

AGENDA CONCERTS: PROGRAMACIÓ

El festival, que neix amb la filosofia d'expandir-se arreu del Mediterrani, es distingeix perquè recorrerà les esglésies i altres emplaçaments físics de localitats com Cadaqués (església de Santa Maria); Castelló d'Empúries (basílica de Santa Maria); L'Escala (església de Sant Pere); Pals (església de Sant Pere); Begur (església de Sant Pere); La Bisbal d’Empordà (església de Santa Maria); Sant Antoni de Calonge (església de Sant Antoni de Calonge); Calonge (església de Sant Martí); Santa Coloma de Farners (Auditori Municipal); S'Agaró (església de l'Esperança – Urb. La Gavina); Calella (església de Santa Maria i Sant Nicolau); Sitges (església de Sant Bartomeu i Santa Tecla); Barcelona (Palau de la Música); Menorca i València (Teatre Tàlia), entre altres.


Castelló d’Empúries 02/08/22

S’Agaró 03/08/22

Calella 04/08/22

La Bisbal d’Empordà 05/08/22

Sant Antoni de Calonge 06/08/22

Sitges 07/08/22

Cadaqués 08/08/22

L’Escala 09/08/22

Pals 10/08/22

Calonge 16/08/22

Santa Coloma de Farners 18/08/22

Begur 21/08/22

Fornells (Menorca) 23/08/22

Ciutadella (Menorca) 24/08/22

Alaior (Menorca) 25/08/22

Maó (Menorca) 26/08/22

Es Castell (Menorca) 27/08/22

València 20/09/22

Barcelona 24/09/22

Repertori: mostres del repertori que Eduardo Niebla oferirà a les esglésies i altres emplaçaments físics. Cal tenir en compte que les actuacions incloses en el Mediterranean Festival Tour seran en format duet de guitarra i sense cap instrument de percussió.

https://youtu.be/pky7EUTxfXg
https://www.youtube.com/watch?v=y9wTzkB62Mo
https://youtu.be/h4K4QGJ9ERw

http://planasconcert.com

Contacte

Oriol Galgo Pedragosa · 600 93 86 86
oriol@comedianet.com

Material Gràfic

MEDITERRANEAN FESTIVAL TOUR

MEDITERRANEAN FESTIVAL TOUR

rss RSS Agenda · rss RSS Comediateca · Twitter Segueix-nos a Twitter
© 2022 Comedia SL
Comedia SL · Bertran, 18-20, Àtic. 08023 Barcelona · 93 310 60 44 · comedia@comedianet.com