Comediateca · Sala de Pemsa

<strong> FESTIVAL INDRETS CADAQUÉS 2022</strong>

MÚSICA

FESTIVAL INDRETS CADAQUÉS 2022

INDRETS, el nom d’un festival

Indrets són aquells llocs determinats que es mantenen en l'espai però que transmuten amb el pas del temps. Són punts rellevants que queden com a tals en la memòria dels éssers humans i marquen una empremta en els seus records i en la seva història.

Indrets és un festival que cerca copsar l'essència dels espais on es desenvolupa, descobrint la seva identitat i generant en l'espectador un vincle emocional amb el paisatge.

Música, identitat i paisatges de Cadaqués

Aquest estiu, les places i carrers de Cadaqués tornaran a revelar la bellesa del seu patrimoni a través de la música. De l’1 de juliol al 27 d’agost, prop de 15 artistes posaran música a racons singulars de Cadaqués amb sons mediterranis i músiques del món.

INDRETS és un festival gratuït a l’espai públic que torna a Cadaqués aquest any – en una segona edició més ambiciosa- per donar a conèixer noves veus i artistes de tots els gèneres i estils, alhora que itinera per descobrir als espectadors diferents indrets de la vila. Una simbiosi cultural de patrimoni i música, una experiència musical pel visitant i el resident, una manera original de descobrir els racons d’aquest paradís empordanès.

Indrets vol subratllar i reivindicar els espais que identifiquen el poble amb un nou cicle de concerts que per la seva qualitat i la seva localització i idiosincràsia, en espais a l’aire lliure i en el qual participen músics de qualitat i renom. A més, atesa la seva finalitat educativa, inclou una introducció pedagògica de cada indret on es desenvolupa l’acció, acompanyada de referents històrics o ficticis que ens transporten a una època i una manera de fer dels seus habitants, habitants que han respectat el seu propi dialecte: salat, Dialecte que enguany identifica el Festival i conserva la flama de l’únic poble de la Costa Brava que en manté el seu ús.

La proposta musical és un programa de concerts de caràcter gratuït que fomenta la participació de tota la ciutadania i amb diversitat d’estils musicals, que abracen la música clàssica al jazz, l’electrònica, el flamenc, les músiques del món, el folk i la música experimental.

Una quinzena d’artistes en 7 espais emblemàtics

Indrets planteja concerts de tarda que aprofitin la llum de capvespre i que, al mateix temps, reivindiquin l’entorn i el paisatge. El festival presenta, per aquesta segona edició, 14 actuacions escampades per 7 emplaçaments d’alt valor paisatgístic i arquitectònic, localitzats en diferents punts de la vila de Cadaqués, una de les poblacions més singulars del Litoral de Català.

L’entorns és l’ADN indentificatiu dels vilatans i la seva cura i conservació en son indispensables. Per això és tan especial el maridatge entre les músiques d’arreu amb el patrimoni arquitectònic i natural com a essència fundacional del festival, amb èmfasi en la revisitació de la història local i, en especial, amb rellevància pels espais que acullen la programació del cicle. Noms com Kálon, Mireia Pla i Fernando Salinas, Quatre, AB3, Athrodeel, Bofirax, Daniel Felices, Pablito, Iris Deco, Sergi Estella, De La Carmela, Playback Maracas formen un catàleg ple de colors sonors de totes les èpoques, indrets i tradicions musicals per un festival que s’inaugura amb l’univers particular de les Escarteen Sisters i es clausurarà, el dia 27 d’agost, amb l’electrònica inclassificable de Playback Maracas.

Meridatge de música i patrimoni amb una ruta històrica pel Cadaqués antic
Del 7 de juliol al 25 d’agost cada dijous a les 18h

El Festival Indrets paral·lel.lament a les actuacions ens convida a descobrir els secrets que ens aguarda el nucli històric de Cadaqués, de la mà de Rutes Cadaqués i la seva creadora Mercè Donat. Un recorregut a peu que ens endinsarà per les profunditats dels meravellosos carrers del casc antic, desgranant pas a pas la seva història i identitat. Un viatge fascinant en què llegenda i història s’uneixen per retrobar-nos amb el més vell Cadaqués, on l’empremta del pas del temps ha quedat marcada en la seva pedra.

La ruta es pot gaudir cada dijous a les 18 h. El lloc de trobada se situa davant oficina de turisme de Cadaqués (darrera bar Casino), al Carrer d’es cotxe nº 1.

Preu per persona: 15 €.
Aforament limitat.
Per reservar, cal trucar al: +34 686 49 23 69 (Mercè Donat)

ESCARTEEN SISTERS
1 de Julio a les 19:30h Escola Caritat Serinyana

KÁLON
2 de juliol a les 19:30h Escola Caritat Serinyana

MIREIA PLA i FERNANDO SALINAS
9 de juliol Mireia Pla i Fernando Salinas a les 19:30h Sa Plaça

QUATRE
10 de juliol a les 19:30h Sa Plaça

AB3
30 de juliol a les 19:30h Port Lligat

ATHRODEEL
31 de julio a les 19:30h Port Lligat

BOFIRAX
5 d’agost a les 19:30h Sa Cueta

DANIEL FELICES
6 d'agost a les 19:30h Sa Cueta

PABLITO
13 d’agost a les 19:30h Placeta de la creu

IRIS DECO
14 d'agost a les 19:30h Placeta de la creu

SERGI ESTELLA
19 d'agost a les 19:30h Plaça 1 d’octubre

DE LA CARMELA
20 d'agost a les 19:30h Plaça 1 d’octubre

PLAYBACK MARACAS
27 d’agost a les 22:00h Sala l’Amistat

MISBEHAVING
27 d’agost a les 23:30h Sala l’Amistat


Enllaç amb fotografíes i biografies dels grups:
https://drive.google.com/drive/folders/1_pytXaUHHyLBvw3MlVXGR1GP9ws6kdAV

http://www.festivalindrets.com/

Contacte

Oriol Galgo Pedragosa · 600 93 86 86
oriol@comedianet.com

Documentació

Dossier de premsa · Festival Indrets 2022

Material Gràfic

<strong> FESTIVAL INDRETS CADAQUÉS 2022</strong> Kalon - 2 Juliol - Festival Indrets Cadaqués

Kalon - 2 Juliol - Festival Indrets Cadaqués

<strong> FESTIVAL INDRETS CADAQUÉS 2022</strong> Kalon - 2 Juliol - Festival Indrets Cadaqués

Kalon - 2 Juliol - Festival Indrets Cadaqués

<strong> FESTIVAL INDRETS CADAQUÉS 2022</strong> Escarteen Sisters - 1 Juliol - Festival Indrets Cadaqués

Escarteen Sisters - 1 Juliol - Festival Indrets Cadaqués

<strong> FESTIVAL INDRETS CADAQUÉS 2022</strong> Escarteen Sisters - 1 Juliol - Festival Indrets Cadaqués

Escarteen Sisters - 1 Juliol - Festival Indrets Cadaqués

<strong> FESTIVAL INDRETS CADAQUÉS 2022</strong>

<strong> FESTIVAL INDRETS CADAQUÉS 2022</strong>

<strong> FESTIVAL INDRETS CADAQUÉS 2022</strong>

rss RSS Agenda · rss RSS Comediateca · Twitter Segueix-nos a Twitter
© 2022 Comedia SL
Comedia SL · Bertran, 18-20, Àtic. 08023 Barcelona · 93 310 60 44 · comedia@comedianet.com