Comediateca · Sala de Pemsa

Vides de gos

TEATRE

Vides de gos

Un muntatge autobiogràfic a partir de la relació entre Marta Angelat i les seves mascotes

La reconeguda actriu i directora, fa al salt a la dramatúrgia amb Vides de gos, una obra que parla de la vida d’una dona explicada a través dels lligams amb els seus gossos amb amor, alegria, passió, tristesa i ràbia

Barcelona, 1 juliol de 2022 – La Gleva Teatre estrena el proper 7 de juliol Vides de gos, una obra dirigida i interpretada per la reconeguda Marta Angelat, que ara fa al salt també a la dramatúrgia escrivint aquest espectacle autobiogràfic.

Produït per l’Associació Q-ars Teatre, parteix de la relació entre l’autora i les seves mascotes per parlar de la vida d’una dona qualsevol i el lligam que té amb els seus gossos. L’obra narra l’amor, la pèrdua, l’alegria, la passió, la tristesa i la ràbia a través d’un monòleg íntim que connecta amb el públic des del primer moment. En ell posa sobre la taula la dura realitat dels animals de companyia: cada gos té la seva data d’arribada, fent avançar el calendari i marcant les etapes, i quan marxa deixa un rastre de tendresa, fidelitat i saviesa inqüestionable.

L’obra, que estarà al Teatre de Sant Gervasi fins al 17 de juliol, és la primera escrita per Angelat, que després d’una llarga trajectòria com a actriu i directora, ha recuperat unes pàgines escrites fa més de 20 anys, per donar a conèixer la seva faceta més íntima i personal.

Marta Angelat ha alternat teatre, doblatge i televisió, on va debutar amb només 7 anys en la pel·lícula Siega Verde. El 2004 va dirigir el seu primer muntatge teatral. Els darrers vint anys s’ha dedicat exclusivament a la interpretació protagonitzant Vilafranca, creada i dirigida per Jordi Casanovas –nominada a millor actriu secundària als Premis de la Crítica 2015— i Davant la Jubilació, de Thomas Bernhard, dirigida per Krystian Lupa –premi a millor actriu protagonista als Premis de la Crítica 2016 i finalista als Premis Max 2017. En cinema i televisió ha format part del repartiment de Miss Dalí, de Ventura Pons i Com si fos ahir, el serial de TV3 dirigit per Sònia Sànchez. El 2018 va rebre el premi d’honor a la trajectòria professional als Premis Butaca.

FITXA ARTÍSTICA

Autora i actriu: Marta Angelat
Il.lustracions i disseny gràfic: Maria Velat
Producció: Associació Q-ars Teatre
Ajudant de producció: Tània Banús
Vídeo promocional: Maria Castan

HORARIS I PREUS

Del 7 al 17 de juliol
De dimecres a dissabte a les 20:30
Diumenges a les 19

https://vimeo.com/707740698/d9bc550ad2

Contacte

Oriol Galgo Pedragosa · 600 93 86 86
oriol@comedianet.com

Documentació

Dossier de premsa · Vides de gos

rss RSS Agenda · rss RSS Comediateca · Twitter Segueix-nos a Twitter
© 2022 Comedia SL
Comedia SL · Bertran, 18-20, Àtic. 08023 Barcelona · 93 310 60 44 · comedia@comedianet.com