Comediateca · Sala de Pemsa

FESTIVAL of FOOLS 2 últiimes setmanes

CIRC

FESTIVAL of FOOLS 2 últiimes setmanes

• L’Australiana Nola Rae a La Gleva, referència mundial del mim.

• La desfilada antimilitarista “Fools Militia” pels carrers d’Horta.

• Els Austríacs “Fools brothers” dirigits per l’irreverent Jango Edwards.

Barcelona, 20 de setembre 2022 Aquest nit NOLA RAE. “Up close and personal” ens presenta el seu nou espectacle. L’artista és una de les principals referències mundials del mim i la pantomima. Nascuda a Àustràlia al final de la dècada dels ’40, el seu mestratge es basa en una tècnica depuradíssima i una comicitat poètica que ha donat com a resultat uns números que han servit d’inspiració a molts altres artistes.

En la vetllada que ofereix a La Gleva Teatre, ens parlarà de la seva trajectòria, de la seva manera de treballar i, és clar, també ens farà una demostració del seu talent.

Així mateix, als LLUÏSOS D’HORTA (Feliu i Codina, 7-9) aquest dijous 22 a les 16:30 h es podrà veure pels carrers d’Horta “FOOLS MILITIA” una cercavila dels artistes del NCI amb la col·laboració dels ateneus, que consisteix en una desfilada antimilitar a favor de les armes de construcció massiva: els somriures i les rialles.

El divendres 23 a les 20:00 h, també als Lluïsos d’Horta MAGICAL MYSTERY DETOUR amb els FOOLS BROTHERS (ÀUSTRIA) es podrà disfrutar d’un espectacle de Clown clàssic, absurd, amb esperit de cabaret, i del tot inconformista… Els Fools Brothers són una mítica companyia de clown de Viena que arriba amb un espectacle hilarant dirigit per Jango Edwards.

El dissabte 24 a les 20:00 h. i el diumenge 25 a les 19:00 h. GALA CABARET CABRON conduïda per JANGO EDWARDS. Les gales Cabaret Cabron són un tret distintiu del Festival of Fools i reforcen el missatge d’esperit no competitiu i col·laboratiu de la comunitat de pallassos. A més de números personals hi ha números de grup, amb la participació de tots els artistes de la gala i d’altres que hi són convidats, fins a reunir desenes de clowns en escena.

Amb Jango Edwards (USA), Grada Peskens (Holanda), Peter Ercolano (Italia), Fools Brothers (Àustria), Johnny Melville (Escòcia), Tony Heimer (USA) i artistes del NCI

HORARIS

NOA RAE – Up close and personal
Teatre La Gleva - 20 setembre a les 20:00 h

FOOLS MILITIA
Lluïsos d’Horta – 22 setembre a les 16:30 h

FOOLS BROTHERS (AUSTRIA) – Magical mystery detour
Lluïsos d’Horta – 23 setembre a les 20:00 h

GALA CABARET CABRON conduïda per JANGO EDWARDS
Lluïsos d’Horta – 24 setembre 20:00 h i 25 setembre a les 19:00 h

https://festivaloffoolsbcn.com/ Compra d’entrades [AQUÍ] Sala de premsa [AQUÍ]

SERVEI DE PREMSA

COMÈDIA. Comunicació &Mèdia, s.l.
Oriol Galgo i Pedragosa · T. 600 93 86 86
oriol@comedianet.com
www.comedia.cat

https://festivaloffoolsbcn.com/

Contacte

Oriol Galgo Pedragosa · 600 93 86 86
oriol@comedianet.com

rss RSS Agenda · rss RSS Comediateca · Twitter Segueix-nos a Twitter
© 2022 Comedia SL
Comedia SL · Bertran, 18-20, Àtic. 08023 Barcelona · 93 310 60 44 · comedia@comedianet.com